Votează Cetatea Făgăraşului!

Cetatea Făgăraşului a fost, în vara acestui an, subiectul unui film documentar realizat de Televiziunea Română pentru campania de restaurare a monumentelor istorice din România.

În cadrul campaniei demarate de TVR 1, de-a lungul a 10 episoade au fost prezentate 30 de clădiri de patrimoniu din diferite zone ale ţării. În funcţie de numărul de voturi primite de la telespectatori, 10 dintre cele 30 de monumente au ajuns în finala campaniei „Restaurare”. Printre acestea se numără şi Cetatea Făgăraşului.
Pe 1 decembrie 2009 va avea loc finala campaniei „Restaurare” - de la ora 21, în direct pe TVR 1. Pentru a câştiga competiţia, Cetatea Făgăraşului are nevoie de votul fiecăruia dintre noi.
Cu ajutorul nostru, cetatea poate obţine banii pentru renovare adunaţi din apelurile telefonice şi dintr-un teledon organizat cu această ocazie.

Este datoria noastră să acordăm Cetăţii o şansă (cât ar fi ea de mică sau de mare)! Putem face acest lucru printr-un simplu SMS.
Pentru a vota Cetatea Făgăraşului trebuie trimisă cifra 3 prin SMS la numărul 1388, pe 1 decembrie, între orele 9 – 23. Tariful este de 0,95 eurocenţi.
Se poate suna şi de pe telefonul fix la numărul 0900.160.440 (Cetatea Făgăraşului e tot la cifra 3), astfel că oricine poate vota.
toateBlogurile.ro