Tu ai putea...?

... ai putea să faci ce fac copiii din clipul de mai jos? Dar copiii tăi ar putea? I-ai lăsa?

P.S. Protagoniştii sunt din Ucraina şi sunt fraţi, băiatul are 7 ani, fetiţa 6. Videoclipul este din 2009 când cei doi au participat la un concurs naţional de genul "Ukrain's Got Talent".
5 Responses
  1. Ralux Says:

    Hello! Nu este foarte greu ca un copil să poată face asta. Eu am făcut balet de la 3 ani și am avut un atu în plus față de celelalte fete. O mobilitate foarte bună. Iar dacă ai și un profesor bun și interesat să îți dezvolte capacitatea asta.. atunci pentru copil devine o joacă. Ca și copil nici nu simți că faci ceva ieșit din comun. Și da, eu m-aș bucura dacă fata sau băiatul meu ar avea aplecare spre balet, dans, sport. Iar dacă ar avea într=adevăr și talent, aș fi cea mai fericită mamă, i-as încuraja și susține din toate punctele de vedere.


  2. Teo Says:

    @Ralux
    hmmm. Crezi că fetiţa nu va avea probleme în viitor din cauză că la o vârstă aşa fragedă îl "susţine" pe fratele ei cu câteva kg mai greu decât ea? Şi situatia inversă îmi ridică un semn de întrebare. Eu una nu aş fi de acord, oricât de talentaţi ar fi copiii, să depună asemenea eforturi (conştiente sau nu).
    Văzând videoclipul mi-am amintit de Giuliano Stroe "cel mai puternic copil din lume"!


  3. Ralux Says:

    Da, mi-a fugit și mie gândul la român. Dar e cu totul altceva. Ceea ce fac frații chiar nu îmi pare periculos. Deci voi fi o mamă rea! :)


  4. Ralux Says:

    De fapt baletul în sine poate fi văzut de adulți ca un fel de tortură, pentru că împotriva legilor naturii, cum ar fi gravitația sau forța centrigugă, un copil sau un adult muncește până când plesnește sângele. Și reușește cu toate astea să dea impresia că plutește. E posibil ca mie să nu mi se pară nimic ieșit din comun tocmai pentru că văd puțin altfel lumea asta.


  5. Ralux Says:

    Forța centrifugă, pardon!


toateBlogurile.ro