De ce nu te poţi supăra pe copii?

O fetiţă vorbeşte cu profesorul despre balene. Profesorul spune că fizic este imposibil ca o balenă să înghită un om pentru că are gâtul prea strâmt. Fetiţa îi spune că prietenul ei John fusese înghiţit de o balenă. Iritat, profesorul îi repetă că acest lucru este fizic imposibil. Fetiţa îi răspunde: "Când am să merg în rai, am să-l întreb pe John". Profesorul o întreabă: "Şi dacă John a ajuns în iad?"
Fetiţa îi răspunde: "Atunci, ai să-l întrebi tu!"

La o gradiniţă, educatoarea i-a pus pe copii să deseneze. În timp ce se plimba printre ei, a observat o fetiţă care era foarte concentrată asupra desenul ei şi a întrebat-o ce desenează. Fetiţa i-a răspuns că îl desenează pe Dumnezeu. Educatoarea i-a spus că nimeni nu ştie cum arată Dumnezeu. Fără să îşi ridice privirea de pe desenul ei şi la fel de concentrată, fetiţa i-a răspuns: "Ai puţină răbdare, imediat vor şti "!

Părinţii discutau cu copiii lor de 5 şi 6 ani despre cele 10 porunci. După ce au ajuns la porunca despre cum să-ţi cinsteşti părinţii, copilul cel mic i-a întrebat dacă există vreo poruncă şi pentru părinţi despre cum să-şi trateze copiii. Cel mare a răspuns fără să stea pe gânduri "să nu omori" !

O fetiţă stătea lângă mama ei şi o studia. La un moment dat, observă cât de multe fire de păr alb are pe cap şi a întrebat-o de ce. Mama i-a răspuns: "De câte ori mă superi sau faci un lucru rău şi eu sunt nefericită, îmi iese câte un fir alb". După câteva momente de gândire profundă, fetiţa i-a răspuns: "Deci aşa a ajuns bunica să aiba tot părul alb …!"

Elevii dintr-o clasă au fost fotografiaţi pe rând. Profesoara i-a sfătuit să ia fiecare toate pozele celorlalţi pentru ca atunci când vor creşte mari să spuna "Iat-o pe Jennifer, este avocată" sau "Iată-l pe Michel, e doctor". O voce micuţă din fundul clasei strigă: "Şi iat-o pe doamna profesoara, e moartă!"

Un profesor le preda elevilor despre circulaţia sângelui. Ca să fie mai clar, le-a dat un exemplu: "Dacă voi sta în cap, tot sângele se va duce în jos şi voi fi roşu la faţă. E clar acum?" Un elev însă avea o nelamurire "Atunci cum se face că dacă stau în picioare, acestea nu devin roşii". Colegul de bancă îi şopteşte imediat "pentru că picioarele tale nu sunt goale".
toateBlogurile.ro