Putem fi mai penibili de atât?

Probabil că da. Vom trăi şi vom vedea.
Doi candidaţi şi amândoi se declară câştigători! Aţi mai văzut aşa ceva? Dacă se mai îndoia cineva, acum e limpede: în România totul este posibil.
Ieri la vot au fost înregistrate oficial vreo 50 de infracţiuni. Serios???? Poate într-o secţie sau două şi nicidecum la nivelul întregii ţări, dar în România totul este posibil.
Până în ziua votului, toată lumea trâmbiţa cât putea de tare şi de variat că poporul e scârbit, că nu mai iese la vot ca să dea o palmă politicienilor. Iaca - au votat 57%. În România totul este posibil.
În ultimele ore, mulţi au luat-o la goană de la agonie la extaz sau invers, că aşa e în România, unde totul e posibil.
În Românica asta, seara te duci la culcare şi ai un preşedinte, dimineaţa te trezeşti că ai alt preşedinte!
La o diferenţă de nici 1 procent, învingătorul declară că "a ciuruit" învinsul! Unde e totul posibil? Clar, în România!
Ce zici dacă la finalul numărării voturilor ajungem la 50-50? Crezi că nu e posibil? Nu uita că vorbim despre România unde.... TOTUL E POSIBIL.
Spor în toate!
6 Responses
  1. Arlyio Says:

    Da... Romanica noastra... Sa stii ca si eu m-am gandit la varianta 50-50. E o coincidenta sau un semn? ;))


  2. Ralux Says:

    Romania - the land of manelism. Nu ma mai mira absolut nimic!


  3. Alina Roman Says:

    yeaaaaaahhh, a castigat Geoanaaaaaa.... ba nu, a castigat baseeeee.... ba nu, ba nu, geoanaaa, ee.. a castigat baseeee.... mai, cine a castigat?! geoana, nu se vede?! ba nu, base, el are mai multe sutimi. ,,Am invins, multumim tuturor romanilor". Cu placere, acum ne putem vedea de treaba noastra?


  4. Teo Says:

    @Arlyio, Ralux, Alina Roman
    Suntem nişte fraieri, noi ăştia care mai sperăm - părerea mea.


  5. Anonim Says:

    Dumnezeu sa ne ajute! Plecam de la premiza - minoritatea se supune majoritatii, dar vreau si eu sa ma impac cu mine insumi. Eu caut motive - nu ma pot linisti, cine a votat pt Base sa-mi suna si mie care au fost motivatiile? Sa ma convinga si pe mine, dar nu cu texte gen Boureanu pentru oameni redusi mintal impresionati de cine da replici chiar daca spune bazaconii - tupeul conteaza si nesimtirea! Excludem din peisaj lovitura cu "piciorul" a lui Base si vizita la spa a lui Geoana - inca o data prostanac cu brevet.
    Provincialul


  6. Teo Says:

    @Provincialul
    ăăăăăă, cred că vrei prea mult! :D


toateBlogurile.ro