Zilele Cetăţii Făgăraşului

Din 20 august începe nebunia!
Organizatorii speră să aibă dreptate meteorologii atunci când prognozează vremea cam aşa:
8 Responses
  1. Anonim Says:

    CE AFISE DE CACAT! CINE LE-A FACUT?


  2. Anonim Says:

    Afisele sunt dupa chipul si asemanarea evenimentului si locului unde se intampla :))

    Sa aduci voltaj si iris in fagaras e ca si cum ti-ai intinde pe paine icre nerge cu margarina sau te imbraci in costum de ginerica dupa care te duci in grajdul cu vite.

    Noi trebuie sa intelegem odata nivelul la care suntem si conjunctura in care traim, dupa care sa ne comportam ca atare. Fagarasul e un oras in stare de putrefactie in care singurele chestii care mai misca sunt barurile si cluburile.

    Asta cu zilele frectiei e un fel de adunare la caminu cultural de pe sate in ziua de duminica. In orasul in care nu se intampla nimic niciodata se trezesc unii o data pe an sa injecteze prostimii o doza de vraja ieftina. N-ar fi mai bine de banii dati la iris si la voltaj sa se mai faca o bucata de trotuar sau sa se mai repare cateva gropi?


  3. Anonim Says:

    nici nu vreau sa ma gandesc ce tiganie va fi pe acolo...


  4. Teo Says:

    @ Anonim 1
    E foarte uşor să scrii măgării în umbra anonimatului. Dacă tot eşti atât de tare în comentarii, dă-ţi şi numele real!

    @ Anonim 2
    Părerile sunt împărţite. Sunt de acord că banii s-ar putea folosi şi în altă parte, dar poate şi nişte concerte bune ne-ar bucura puţin. Vom vedea ce şi cum va fi.

    @ Anonim 3
    well... văzut-ai pădure fără uscăciuni?


  5. Anonim Says:

    Eu mă bucur că Iris vine la Făgăraş, e formaţia mea de suflet, din câte ştiu eu este pentru a treia oară când vin la noi în oraş, am fost la cele 2 concerte de până acum şi a făcut spectacol de fiecare dată. Când Iris cântă vă spun că aşa s-a întâmplat mereu, rămân fanii şi cei care vor spectacol iar ţigănelile se ţin deoparte. Sunt oameni şi oameni ca peste tot în lume. Făgăraşul este un oraş frumos iar cetatea rămâne punctul forte al oraşului. E loc de mai bine cu siguranţă dar hai să ne aducem aminte că avem de puţin timp un nou primar şi în timpul acesta lucrurile au mai evoluat. Iris cântă acolo unde este iubit şi unde se plăteşte bineînţeles, cât se poate de normal. Un oraş frumos unde vrem să vedem spectacole frumoase, unde vrem să promovăm niţel cultură şi muzică de calitate. În fond contează oamenii din oraş nu neaparat starea mai mult sau mai puţin jalnică a oraşului şi nu ştiu cum se face că la fiecare concert rock, folk, la concert Ada Milea de acum vreo 2 ani spectatorii erau în extaz. Cum se explică atunci numărul mare de fani ai muzicii de calitate. Am fost la concertele de la Iris şi din alte oraşe şi vă spun cel mai mult mi-a plăcut "gaşca" de la Făgăraş, nu mă refer la concertele cu bilet acolo e cu totul altceva, o atmosferă incendiară, ci la concertele în aer liber... la un astfel de concert la care am participat, bucureştenii(vorbesc de spectatori) m-au dezamăgit, nu generalizez, vorbesc de un spectacol anume.
    P.S. iar cu reamenajarea promenadei m-au dat gata, m-au făcut fericită, iubesc cetatea şi sper că cei care sunt în măsură să aibă grijă de această minune să o facă.


  6. bah, o trece dragostea prin stomac dar urangutanii nu canta la vioara. de-aia suntem oameni si nu maimutze pentru ca am evoluat. iar arta, muzica, voia buna sunt trasaturi eminamente omenesti. no. de-aia va veni iris la fagaras, sa-si mai bucure si oamenii aia sufletele... ca asfalt pune boc si pentru primarul din fagaras. (la el in balcon, ca altundeva n-am vazut... :))))


  7. Teo Says:

    @ Fără nume
    Ştii de ce mi-e mie cel mai ciudă? Că cei mai mulţi dintre noi ne-am înrăit atât de tare încât mai ştim doar să comentăm. Dacă alţii fac ceva - de ce fac?, dacă nu fac - de ce nu fac?!

    @ Cippy (Anti-Plicti)
    :))
    Boc face pentru Făgăraş cel mult cât a făcut la Andrei Gheorghe în emisiune acum ani buni, adică... poc!


  8. Andrei Balas Says:

    E clasica faza...observabila cel mai adesea la tzigani. Cand ia tziganu salariu sau in general cand se vede cu niste bani in mana...nu mai conteaza ca are 5 copii flamanzi acasa... Primu lucru tzigarile si cafeaua, eventual si o caseta cu niste manele sa le asculte la casetofonul stereo care merge pe baterii ca nu are curentul tras. Bineinteles ca optionala e si berea la pet de 2L...si toate astea inainte de paine sau alte chestii folositoare.

    Cam asta e pe scurt si povestea cu bairamul din fagaras... Hai sa uitam de probleme si sa ne prostim cateva zile ca "ne simtem" si noi bine. Dup'aia revenim la disponibilizari, gropi, somaj, etc.


toateBlogurile.ro