Ştii să râzi de zodia ta?

Dacă da, citeşte un horoscop amuzant. Dacă nu... citeşte-l totuşi, poate te amuză.
Sincer, eu nu cred în horoscoape; cert este însă că pentru persoanele născute într-o anumită perioadă există nişte trăsături comune. De aici şi până la a te îngrozi precum nora din povestea cu drobul de sare e poveste lungă.
Hai, acum lasă prostiile şi aruncă un ochi peste ce urmează:

Berbec
Berbecul nu ştie niciodată ce va face. Atunci când merge, o face cu capul înainte. Dacă ajunge la linia de finiş în acelaşi timp cu altcineva, va putea spune "Primul!". Atunci când trebuie să treacă la acţiune, nu stă prea mult pe gânduri. Se aruncă de la trambulină şi, pe la jumătate, descoperă că în piscină nu mai e apă. Cuvantul eşec nu există însă în vocabularul său şi va încerca să-şi "dreagă" imaginea prin cinism. Va spune "Poate acum schimbaţi apa! Că e mizerie în piscină!".
(tot Berbeci: Charly Chaplin,Elton John, Mariah Carey, Vincent Van Gogh, Francis Ford Coppola)

Taur
Dacă Berbecul sare de la trambulină înainte să se uite, Taurul va şti numele constructorului, materialele folosite, volumul apei şi temperatura. Berbecul acţioneaza cu hotărâre, Taurul cu obstinaţie. Berbecul vrea ca toată lumea să-l asculte, Taurul are o răbdare fără limite încercând să-i facă pe ceilalti să-şi schimbe părerea.
(tot Tauri: Socrate, Sigmund Freud, Adolf Hitler, Nikolai Lenin, Machiavelli)

Gemeni
Gemenii sunt ca o rafală cu corp uman: nu-i vezi sosind, nu-i vezi nici plecând. Toţi avem un eu care ne conduce, dar gemenii au două, uneori mai multe. Unul dintre ele este dulce şi tolerant, celălalt este critic şi urâcios. De-asta, gemenii nu cunosc drumul de mijloc: ori îţi văd defectele, ori calităţile, depinde de geamănul care te priveşte.
Dacă acesta este cel dulce, îţi va spune că arăţi mai bine ca niciodată; dacă dai peste cel urâcios, te va întreba când ai de gând să slăbeşti.
(tot Gemeni: Bob Dylan, John F. Kennedy, Marilyn Monroe, Johnny Depp, George Bush)

Rac
La început, nu-ţi acordă cine ştie ce încredere. Trebuie să ţi-o câştigi singur, fiind afectuos şi tandru. Racului nu trebuie doar să-i „faci curte” ci şi palat; să-i spui de o mie de ori că-l iubesti, pentru că Racul este un adevărat vampir sentimental. Chiar dacă i-ai făcut palat, să nu te miri că încă se plânge că nu primeşte dragoste suficentă. Ba chiar s-ar putea să-i spui că-l iubeşti şi el să te întrebe „Cât?”.
(tot Raci: Meryl Streep, Mike Tyson, Printesa Diana, Tom Cruise)

Leu
Este uşor de recunoscut pentru că, privind un reflector, exclamă „Trebuie să vedeţi câtă strălucire îi confer!”. Leul are o foarte bună părere despre sine. Dacă îi spui ”îmi pare bine să te cunosc”, el va raspunde „te înţeleg”. Leii nu merg pe stradă, ci defilează. Dacă strada este plină de magazine, Leul priveşte vitrinele... pentru a se privi pe sine. Nu-i exclus chiar să exclame „M-aş cumpăra dacă n-aş fi atât de scump!”
(tot Lei: Napolean Bonaparte, Fidel Castro, Mata Hari, Whitney Houston)

Fecioară
Fecioara este o lupă cu picioare.Când ajunge în casa ta, primul lucru pe care-l face este să treacă cu degetul pe televizor pentru a vedea dacă este prafuit. Şi, cum are un umor sarcastic, îţi va spune „Televizorul ăsta are un mileu foarte frumos pe el!”. Să fie îngrijorată este starea naturală a Fecioarei. Se va plânge mereu, iar dacă-i spui că nu se întâmplă nimic, Fecioara va răspunde că asta o îngrijorează cel mai mult!
(tot Fecioare: Ivan Cel Groaznic, Confucius, Goethe, Beyonce, Keanu Reeves)

Balanţă
Gândeşte rapid. Singurul inconvenient este că, atunci când îi vine o idee, odată cu ea, vine şi îndoială. Cântecele lui Julio Iglesias, reprezentant faimos al zodiei, sunt un tratat asupra îndoielii: "nici nu te iubesc, nici nu te uit", "câteodată da, câteodată nu". Niciodată nativii acestei zodii nu sunt siguri de nimic şi asta îi transformă în nişte certăreţi aproape profesionişti, dar nu vor recunoaşte niciodată acest lucru.
(tot Balanţe: Julio Inglesias, Michael Douglas, Sting, Guiseppe Verdi, Nietzsche)

Scorpion
Este uşor de recunoscut după ochii misterioşi. Scorpionul nu priveşte, ci fixează direct. Ochii scorpionilor sunt ca nişte ace fine care te împung atunci când îşi aţintesc privirea. Pot fi hipnotizanţi şi pasionali, exagerat de pasionali. Când te iubeşte un Scorpion, te iubeşte mai mult decât oricine. Dacă te urăşte, proporţia se păstreză. Dacă tu îi faci cadou o carte, el îţi va face cadou o enciclopedie. Sau, dacă ţi l-ai făcut duşman, păzeşte-te. Tu îi spargi geamul la maşină, el îţi dă foc la casă. Apoi va spune „nu am început eu!”.
(tot Scorpioni: Picasso, Hillary Clinton, Bill Gates, Voltaire, Demi Moore, Nadia Comaneci)

Săgetător
Vitalitatea sa e epuizantă şi întâmpină orice cu un surâs. Este posesorul unui spirit delicat şi al unor gafe imense. Îl recunoşti cu uşurinţăa în metrou sau în autobuz: cineva te calcă de vreo 10 minute şi încă nu-şi dă seama pentru că te priveşte şi zâmbeşte. Dacă îi atragi atenţia, Săgetătorul îţi va purta pică, va ridica piciorul şi îţi va da o lovitură în fluierul piciorului. Este sincer, dar nu este subtil. Se încăpăţânează să spuna mereu adevarul verde-n faţă.
(tot Săgetători: Tina Turner, Bruce Lee, Jimi Hendrix, Britney Spears, Jay-Z, Brad Pitt)

Capricorn
Capricornul este o capră, iar caprele se lupta cu muntele şi-l domină. Dacă vezi un Capricorn care se aruncă de la etajul zece, urmează-l, căci sigur o va lua în sus. Mai mult decât în noroc, crede în efortul propriu. Capricornul, pentru a fi fericit, trebuie să deţină controlul asupra tuturor lucrurilor. Dacă acest lucru nu este posibil, se enervează.
(tot Capricorni: Nostradomus, Isaac Newton, Elvis Presley, Mel Gibson, Richard Nixon, Al Capone)

Vărsător
Este o fiinţă a viitorului care trăieşte în prezent ca şi cum acesta ar fi trecutul. Îi place să surprindă cu jocuri de cuvinte şi glume. Nu te îngrijora, sunt doar încercările lui de a părea original. Are câte o idee pe secundă; singurul inconvenient este că atunci când urmează să o pună în aplicare, îi vine alta, şi alta, şi alta. Dar, până la urmă, un Varsator se mişcă mai puţin decât un arbitru de tenis.
(tot Vărsători: Oprah Winfrey, Justin Timberlake, Bob Marley, Jennifer Aniston, Paris Hilton)

Peşti
Este semnul cel mai sensibil al zodiacului. Peştii sunt atât de schimbători încât parcă ar avea centrul râsului şi al plânsului interşanjabile. Peştii plâng pentru ca le-a murit mătuşa şi, în următoarea secundă, se prăpădesc de râs pentru că aceasta, biata de ea, este atât de grasă încât nu încape în sicriu. Peştii, mai mult decât a trai, ştiu a exista.
(tot Peşti: Michaelangelo, Schopenhauer, Einstein, Bruce Willis, Jon Bon Jovi)
toateBlogurile.ro