Manualul angajatului

Cum ne îmbrăcăm
Este recomandat să veniţi îmbrăcat la serviciu conform salariului primit. Dacă purtaţi pantofi Prada de $350 şi o geanta Gucci de $600, vom presupune că o duceţi bine din punct de vedere financiar şi deci, nu aveţi nevoie de o mărire de salariu.
Dacă vă îmbrăcaţi sărăcăcios, va trebui să învăţaţi să vă administraţi banii mai bine pentru a vă cumpăra haine mai frumoase, prin urmare nu aveţi nevoie de o mărire de salariu.
Dacă vă îmbrăcaţi „aşa şi aşa”, sunteţi exact acolo unde trebuie şi nu aveţi nevoie de o mărire de salariu.

Concediul medical
Din acest moment nu se mai acceptă declaraţia unui doctor prin care se adevereşte că sunteţi bolnav. Dacă puteţi merge la doctor, înseamna că puteţi veni şi la serviciu.

Operaţii chirurgicale
Operaţiile chirurgicale sunt interzise. Atâta vreme cât sunteţi angajat la noi, veţi avea nevoie de toate organele. Nu veţi elimina nimic. Noi v-am angajat intact. În cazul în care eliminaţi un organ, vom considera acest lucru indisciplină la locul de muncă.

Zile în folos personal
Fiecare angajat va primi 104 zile personale pe an. Ele se numesc sâmbătă şi duminică.

Zile de concediu
Toţi angajaţii vor primi concediul în aceeaşi perioadă a anului. Zilele de vacanţă sunt după cum urmează: 1 ianuarie, a doua zi de Paşti şi de Rusalii, 15 august şi 25 decembrie.

Zile libere pentru înmormântări
Aceasta nu e o scuză să lipsiţi de la serviciu. Oricum nu mai puteţi face nimic pentru prietenii, rudele sau colegii morţi. În cazurile rare în care un angajat va fi nevoit să participe la înmormântări, acestea se vor programa seara târziu.
Suntem bucuroşi să vă permitem să lucraţi în pauza de prânz pentru a putea pleca mai devreme, cu condiţia să vă terminaţi treburile.

Absenta cauzată de propriul deces
Acest incident poate fi acceptat ca scuză. În orice caz, este necesar un preaviz de 2 săptămâni precum şi pregătirea unui înlocuitor care să vă preia atribuţiile.

Folosirea toaletelor
Mult prea mult timp se petrece la toaletă. În viitor, se va merge la toaletă în ordine alfabetică. Spre exemplu, angajaţii al caror nume începe cu "A" se vor duce de la 8:00 la 8:20, cei cu "B" de la 8:20 la 8:40, şi aşa mai departe. Dacă nu va puteţi deplasa în timpul alocat, veţi fi nevoit să aşteptaţi până a doua zi când sunteţi programat. În situaţii de maximă urgenţă, angajaţii pot face shimb de locuri între ei. Superviserii ambilor angajaţi implicaţi în schimb trebuie să aprobe această schimbare în scris.
În plus, acum există o restricţie de 3 minute de staţionare în toalete. La sfârşitul celor 3 minute se va declanşa o alarmă, hartia igienică se va retracta, uşa de la toaletă se va deschide şi contravenientul va fi fotografiat. La a doua abatere, fotografia va fi publicată în ziarul intern al companiei la rubrica "Abateri de disciplină".

Pauza de masă
Persoanele slabe vor primi 30 de minute pauză de masă deoarece trebuie să mănânce mai mult pentru a arăta sănătoase.
Persoanele cu greutate normala vor primi 15 minute pauză de masă, pentru a-şi păstra silueta.
Persoanele grase vor primi 5 minute pauză de masă deoarece este suficient pentru a lua o pastila de slăbit.

Vă mulţumim pentru loialitatea aratată companiei.
Suntem aici pentru a asigura o experienţă pozitivă angajaţilor. Orice întrebări, comentarii, îngrijorări, plângeri, reclamaţii, frustrări, iritări, supărări, insinuări, acuzaţii, consternări vor fi adresate în alta parte.

Vă dorim o săptămână plăcută.

Conducerea
------------------------------------------------------------

P.S. N-ai primit încă un asemenea manual din partea conducerii? Teme-te, că nu ştii ce-ţi va aduce ziua de mâine! :))

toateBlogurile.ro