Săracii miri

Numai mireasă/mire să nu fi zilele astea! Pe lângă gradele foarte multe de afară, stresul nunţii, agitaţia organizării şi grijile financiare, mai trebuie să-ţi ţii lipit de faţă şi acel zâmbet pentru fiecare invitat. Mai mult, cu cel mai mare stoicism, musai să treci pentru cele n-şpe mii de ture de pupături.
Iar dacă ai "3 în 1", adică într-o singură zi cununia civilă, cununia religioasă precum şi petrecerea la restaurant..... te-ai aranjat!
Prima tură de pupături începe la sosirea invitaţilor acasă la miri. Runda a doua, după ce (ne)fericiţii emit celebrul 'da'. Tura a 3-a de pupat vine după binecuvântarea preotului în biserică. La restaurant, numărul de pupături depinde de organizare; dacă invitaţii sunt primiţi cu şampanie, ciocnesc cu mirii şi, evident, se pupă. Mai târziu, când se înmânează plicul, nu poate lipsi a 5-a tură de pupături, iar la final, când invitaţii pleacă, runda finală de pupături.
Hai să facem un mic calcul de recapitulare (cu aproximare, bineînţeles):
20 invitaţi acasă
30 invitaţi la cununia civilă (cei de acasă + nou veniţi)
50 invitaţi la biserică
150 invitaţi la restaurant
În total, 250 de pupături într-o zi - gurile rele spun că cea mai importantă zi din viaţa unui om (!). Aşadar să te pupi de vreo 250 de ori într-o singură zi toridă; cu majoritatea după ce au mâncat-băut-dansat-mâncat-dansat-băut-dansat-băut-dansat. Trăsnet!
Păi să nu te apuce mila pentru săracii miri?
2 Responses
  1. Cristiana Says:

    ioi.. asta e un caz fericit cu 250 de pupaturi :P, in prima faza la mine au venit acasa vreo 40 de persoane, la cununie s-au mai adaugat vreo 10, vreo 10 la biserica, restul pana la 200 la sala si daca toate astea le inmultim cu 2, ca doar vine un pupic pe stanga un pupic pe dreapta... :D numa mireasa sa nu fi ca-ti paleste stralucirea din obraji... si numai nenici cu barba sa nu te pupe :P


  2. Teo Says:

    Cristinako, pregăteşte-te de pupături şi la botez. =))


toateBlogurile.ro