Mi-a priit

Hristos a înviat!

Te avertizez c-o să mă laud! :D
Am cu ce, dom'le, am cu ce...
Cum mă pricep la gătit de la foarte puţin spre deloc, câteva din realizările pentru masa de Paşti sunt de-a dreptul remarcabile (cât de modestă sunt!!!).
Să începem cu... ceata lui Piţigoi! Iniţial am vrut să fie nişte pinguini care să însoţească salata de beuf. Dar prea erau inexpresivi, aşa că le-am făcut mutricele expresive (mai mult sau mai puţin) spre deliciul copiilor:Tot pentru ei, pentru copii, ouăle umplute s-au transformat în şoricei care au înotat în sos tzatziki:Cum nu prea am încredere în vopselele "non toxice", anul acesta am ales variantele:
- ouă de găină cu abzibilduri (ce urât e cuvântul ăsta în româneşte - originalul este germanul Abziehbild) şi puţin pictate în vârfuri
- ouă de găină şi de prepeliţă vopsite cu hârtie creponată
În coş am mai avut şi ouă de găină vopsite cu model de bunică-mea.Salata de beuf a fost ornată cu floricele, doar-doar s-o îndura şi primăvara să vină definitiv!În rest, supa, sarmalele, friptura au fost delicioase dar nu s-au evidenţiat cu un aspect mai aparte.
Gata cu lauda, că ce-i prea mult, strică.
Ce mi-a plăcut cel mai mult? Faptul că urarea făcută cititorilor blogului mi s-a întors cu vârf şi îndesat. Adică mi-au priit tot şi toate.
2 Responses
  1. deci tu ai facut minunatiile alea???? care te pricepi la gatit "foarte putin spre deloc"??? nu vreau sa ma gandesc cum iti ies chestiile la care te pricepi... :))


  2. Teo Says:

    :)) cred că mai toată lumea e specialistă la cartofi prăjiţi, ochiuri şi mămăligă, deci....


toateBlogurile.ro