Măsuri anticriză

Guvernul României hotărăşte:
Art.1
Începând cu data de 1 octombrie 2010, pensionarii pot traversa pe culoarea roşie a semaforului.
Art.2
Dacă în maximum 30 zile nu se vor obţine rezultate mulţumitoare, începând cu data de 1 noiembrie 2010 traversarea pe culoarea roşie a semaforului devine OBLIGATORIE.
Art. 3
Pentru că tot nu se întrevede o relansare economică, de la 1 ianuarie 2011 măsura se poate extinde şi asupra bugetarilor.
Art. 4
Începând cu data de 1 octombrie 2010, Guvernul României oferă slujbe gratuite tuturor şomerilor. Slujbele vor fi oficiate de preoţi, episcopi, arhiepiscopi şi de Preafericitul preşedinte al României.

Măsuri anticriză:
1. Reangajarea obligatorie a pensionarilor pentru a putea finaliza marile realizări începute în Epoca de Aur: Canalul Dunăre – Marea Neagră, Dunăre
– Bucureşti, construcţia unei noi Case a Poporului, etc.

2. Impozitarea consumului de hârtie igienică în funcție de straturi deoarece în aşa vremuri căcăcioase nu se poate trece cu vederea un asemenea potenţial . Cei care nu mănâncă nimic şi în consecinţă nu “produc”, vor plăti un impozit
forfetar.

3. Taxa pe aer la un nivel de 0,04 euro/mc consumat. Numărul de mc consumaţi va fi stabilit de către specialiştii Guvernului împreuna cu medicii de familie, în funcţie de capacitatea pulmonară a fiecărei persoane.
Astmatici au reducere de la 25% până la 100% în cazul în care se opresc din
respirat mai mult de 15 minute.

4. Impozitarea pe kilogram. Orice român peste 35 de kg este un “gras nesimțit” pe principiul lui Băsescu iar slăbuțul trebuie să-l ducă în spate pe cel gras.

5. Taxa pe vânturi trase, ca prea s-au obișnuit românii să-şi dea aere. Se vor monta detectoare la fundul fiecărui contribuabil, iar acestea vor înregistra numărul vânturilor trase, intensitatea sunetului precum şi intensitatea mirosului.
Taxa va adăuga 24% la factura de gaz şi va fi obligatorie ca taxa “radio –Tv” de pe factura de curent.

6. Taxa pe a doua limbă vorbită. Dacă au bani şi timp să învețe o altă limbă în afară de română, să le fie rușine şi să plătească pentru asta pentru că sigur o
fac intenționat ca să poată pleca din ţară. Taxa va fi de 50% din valoarea totală a alocației care a primit-o persoana respectivă până la vârsta de 18 ani de la stat. Sunt scutiți de taxă ungurii din Harghita,Covasna şi Mureş deoarece ei oricum nu ştiu decât ungureşte, deci nu se pune problema ca ar şti mai mult de o limbă.

7. Orice bărbat care are mai mult de 124.899 de fire de păr va plăti o taxa pe fir de păr echivalent a 10 euro / 1.000 fire de păr. Peste 20.000 de fire în plus se va considera ca ai un alt cap şi se va impozita dublu. Cei cu chelie proeminentă şi /sau cu şuviţă peste chelie sunt scutiţi.

8. Persoanele care îşi rod unghiile vor achita TVA, care va fi calculat la 100 de grame de unghii la un preţ care va fi stabilit de către guvern deoarece consumă un aliment şi e normal să plătească.

9. Persoanele cu dizabilităţi care umblă în cărucioare pe străzi (scaune electrice conform domnişoarei Elena Băsescu) vor achita taxa de drum ca orice autovehicul. Cei care nu au cărucioare electrice, ci din acelea împinse de o persoana (însoțitor cu retribuția micșorată cu 15%) vor plăti “taxa de atelaj împins/tras de animal de povară” (bou/vaca în cazul nostru). Dacă vor fi prinși cu taxa neplătită, li se va confisca căruciorul şi vor fi trimiși acasă pe jos.

10. Taxa de căldură pentru vară, deoarece orice cetăţean care ţine geamul deschis primește gratuit încălzire prin bunăvoinţa Sfântului Guvern şi nu este normal. Astfel, pentru fiecare geam deschis vara, la căldura peste 18 grade se va plăti o “taxă de geam deschis” în valoare de 12 euro/geam.
La mai mult de 3 geamuri deschise se va considera a doua casă şi se va impozita dublu. Pentru geamurile închise se va acorda o reducere de 50%, dar numai până la 24 de grade.

11. Sugarii şi bebelușii care folosesc pampers (nesimțiții!!!) vor plăti o taxa de poluare în funcție de gradul de periculozitate care îl prezintă fiecare din reziduurile acumulate în scutec. Pentru stabilirea gradului de periculozitate în care se încadrează fiecare bebeluș, se vor trimite obligatoriu până la 1 iulie 2011 pentru fiecare copil între 0 şi 2 ani mostre din “produsul” rezultat şi acumulat în pamperşi la sediul Guvernului pentru a fi analizate. Ulterior fiecare părinte va primi acasă o declarație de impozitare pe care o va achita în 24 de ore la cea mai apropiata agenție CEC.

12. Se va elimina impozitul pe venit în 2 faze: în prima fază se elimină veniturile.

12 bis. Şi, nu în ultimul rând, taxa pe PROSTIE, că suntem atât de proşti şi răbdăm atâtea!!!!!!!
toateBlogurile.ro