Întrebări retorice estivale

- Copilaşul tău de 2-3-4 anişori se bucură din plin de viaţa nocturnă tumultoasă pe care i-o asiguri cărându-l după tine pe la terase, baruri şi discoteci, nu-i aşa? Da, da, orice pediatru din lume îţi recomandă să-l culci pe pitic pe la ora 1-2-3 în noapte după ce l-ai tăgârţat peste tot cu tine.

- De ce îţi chinui câinele ducându-l la mare? Adică bietul husky sau orice altă rasă de câine blănoasă cu ce-a greşit de trebuie să îndure soarele fierbinte? Faptul că săracul animal scoate limba de un metru nu-ţi spune nimic, băi stăpânule/stăpâno?

Pentru blonde, brunete, roşcate & co:

- Dacă tot te ascunzi de soare şi stai sub umbrelă pe plajă, pentru ce mai faci topless?

- Pe o scală de la 1 la 10, cât de bine merg sandalele cu toc de 10-12 cm pe nisipul de pe plajă? Oh da, sandalele cu toc sunt ideale pentru mersul la plajă!

(to be continued)
6 Responses
  1. Lucian Ancu Says:

    :)) a 3-a e geniala !

    Dar zic ca e simpla. Topless-ul nu are nici in clin nici in maneca cu bronzatul. E o modalitate de a atrage si mai mult atentia atat barbatilor cat si femeilor.
    Ca sa nu mai zic ca e o reminescenta a feminismului de acum 40 de ani, prin urmare o traditie culturala.


  2. Teo Says:

    @ Lucian Ancu
    Probabil că ai dreptate; teoria e valabilă în cazul tăntucilor de 50-60 de ani (DA, am văzut şi astfel de personaje făcând topless! la umbră, evident). Cum e însă cu duduile care acum 40 de ani nu erau nici măcar în stadiul de proiect cromozomial? Vor fi moştenit ereditar "feminismul" că de tradiţie culturală mă cam îndoiesc că poate fi vorba.


  3. Lucian Ancu Says:

    @Teo: categoria a doua la care te referi, cel mai probabil, se simt zanele plajei. Trebuie admirate, probabil vor sa stie ca au puterea asupra multora de pe acolo.

    Sau pur si simplu fiind criza au avut de ales intre umbrela si sutien :))


  4. Teo Says:

    @ Lucian Ancu
    =)) foarte tareeeeee! La asemenea explicaţie nu m-am gândit. Este una foarte posibilă. Mulţam de luminare!


  5. Lucian Ancu Says:

    Si daca te gandesti ca aveau de ales intre slip, sutien si umbrela .... doar doua obiecte ....:P


  6. Raluca Says:

    ...au ales in final umbrela si tocurile...


toateBlogurile.ro