Am fost la carnaval

Ei da, am fost la carnaval. Nu la carnavalul de la Rio (chit că nu mi-ar fi displăcut, cred) ci la cel de la grădi. Şi a fost nebunie, ca de obicei.
Măştile au fost care mai de care mai frumoase şi interesante. Timp de 4 ore, prichindeii s-au distrat ca Zorro, Cenuşăreasă, Ali Baba, Ţigancă, Robin Hood, Prinţesa zăpezii, Indicancă, Albinuţă, Floare, Ben Laden, Luptător, Şerif, Spiderman, Pisicuţă, Ţigan, Prinţesă, Pinguin şi Clovn.
Întâi de toate s-a făcut poza de grup - cea mai sănătoasă şi logică măsură înainte ca măştile să fie "afectate" de concursuri şi joacă.

Unul dintre concursuri a fost săritura în sac - varianta băieţi:
Săritura în sac - varianta fete:
Alt concurs, altă distracţie: fiecare copil trebuia să spargă balonul legat la piciorul partenerului de joacă. Uşor de zis, cam greu de făcut, dar extrem de amuzant!
Baloanele au fost destul de nărăvaşe, n-am ce zice:
Tot cu baloanele, dar alt concurs: împinge balonul suflându-l!
După premierea măştilor, copiii s-au 'bătut' pe scaune. Adică: se învârteau în jurul scaunelor pe muzică, iar când aceasta se oprea, fiecare trebuia să se aşeze cât mai repede pe un scaun. Scaunele erau mai puţine decât copiii, aşa că un participant rămânea tot timpul în picioare şi părăsea jocul.
Nici părinţii n-au fost scutiţi de concursuri; premiile au fost măşti din carton pentru copii.
Mamele şi-au arătat talentul de dansatoare pe ziare (care, prin împăturire, se făceau tot mai mici!) iar taţii s-au întrecut în a nimeri cu nasturi cutiile de ouă.
(pentru evitarea oricăror situaţii stânjenitoare n-o să postez nicio poză de la aceste concursuri! :D)
toateBlogurile.ro