Ţâr-ţâr-ţârrrrrr

E o chestiune de bun simţ, de bună creştere, de respect faţă de ceilalţi şi faţă de sine, şi totuşi unii dau cu bâta-n baltă. Rău de tot.
S-a scris de n-şpe mii de ori despre, lumea este îndemnată să nu mai facă aşa, în unele cazuri oamenii sunt rugaţi politicos să nu...
DEGEABA!
Telefonul mobil e mai important decât orice; iar de sunat, sună când ţi-e lumea mai dragă!
Ţâr-ţâr-ţâr în biserică, la teatru, la o lansare de carte, la o ceremonie, etc.
Bineînţeles că atunci când e linişte în jur şi un telefon începe să sune ca nebunul, proprietarul cu greu îl găseşte! Doamnele şi domnişoarele au, în asemenea cazuri, cele mai mari probleme deoarece niciodată nu găsesc telefonul mobil în geantă. Corect?

Nu mai departe de ieri am întâlnit 3 asemenea cazuri:
- locaţia 1: biserica evanghelică - unde copiii de grădiniţă susţineau un mini-concert; biserică mare, lume destul de multă, linişte, voci cristaline. Dintr-o dată, undeva în spate ... ŢÂRRRRRRRRRR!
După nici 10 minute, alt ŢÂRRRRRR în stânga mea. Cucoana începe să-şi caute mobilul agitată prin geantă. Bineînţeles că nu-l găseşte, aşa că aruncă geanta la picioare, în speranţa că nu se va mai auzi. Vezi să nu! Îmi venea s-o iau de o aripă şi să-i fac vânt afară.

-locaţia 2: catedrala ortodoxă - slujba obişnuită de duminică; din nou biserică mare, lume multă, linişte, cântări bisericeşti. În faţa mea o cucoană a cărei geantă începe să vibreze. Ea nu schiţează nimic. În scurt timp, din geantă începe să se audă tot mai tare telefonul, aşa că duduia începe să-l caute. Ia-l de unde nu-i! Era în geantă de fapt, dar nu se lăsa găsit. Şi suna, şi suna, şi iarăşi suna. Făptura posesoare a obiectului se agită, se enervează şi fireşte că nu-l găseşte. Aşa că preţ de câteva zeci de secunde cântările de la strană au fost însoţite de înălţătoare sonerii polifonice.

Doamnelor, domnilor, dacă tot nu puteţi trăi fără telefon mobil, aveţi măcar atâta minte să-l setaţi pe silenţios în anumite momente.
E penibil, e urât, e enervant să deranjaţi 99% din oameni.
Da ştim că sunteţi atât importanţi încât lumea s-ar duce de râpă dacă nu aţi fi de găsit la telefon, dar ce ar fi să ne scutiţi?
toateBlogurile.ro