Vara vreau să fiu bărbat (câteodată)

Multe. Mult prea multe grade în termometru în anumite zile; atunci când parcă şi gândurile încep să se topească, mă apucă ciuda pe bărbaţi, iar neuronul meu se întreabă filosofic: de ce nu m-a făcut mama bărbat?
Viaţa ar fi fost mult mai simplă în anumite momente, nu-i aşa?

Cum dă căldura, bărbaţii se leapădă de haine mai repede decât o dansatoare topless. Pantalonii scurţi rămân singura piesă vestimentară indiferent de felul şi culoarea bustului, de mărimea burţii, de forma şi pilozitatea picioarelor.
În schimb, mare parte din populaţia feminină se supune unui adevărat calvar: dă-i cu bronzu', dă-i cu crema, caută fustiţa, dă jos măraru', cumpără bluziţa, trage burta, protejează-ţi podoaba capilară, ascunde celulita, mişcă şoldurile, stai dreaptă, ţine cură, fă-ţi manichiura, ignoră boii, caută-ţi săndăluţe, nu uita de pedichiură, ia-ţi rujul în geantă, etc, etc, etc.
Păi nu-i mai uşor să exişti ca bărbat? Leneveşti pe o terasă la bere (de la 3-4 sticle în sus) şi admiri frumuseţile patriei tale sau a altora, te înfrupţi cu mici şi grătar, spui bancuri deocheate, comentezi cu patos ce-au mai făcut Piţi şi Lucescu jr., spargi seminţe în faţa televizorului, asezonezi un sforăit de toată frumuseţea la somnul adânc, etc, etc, etc.
Întrebare de o mie de puncte: cum ar fie să fie invers? Adică doamnele şi domnişoarele să scurgă zilnic sticlele de bere, să fluiere după masculi şi să-i pipăie, să se înfrupte din grătare şi să înjure ca la uşa cortului la meciurile de fotbal.
Între timp, domnii să se apuce să se epileze (de sus până jos, obligatoriu), să bea apă cu lămâie, să nu mănânce pâine, să poarte sutien-tanga-ştrampi-bluză pe corp-fustă mini-tocuri! Ah, şi să nu uit, să facă aerobic!

13 Responses
  1. Anonim Says:

    :-)) apoi nici nu cred ca mai e mult pana sa se ajunga asa :-))


  2. Anonim Says:

    pai fetele deja fac treburile astea: beau de la 3-4 beri in sus, striga dupa barbati si injura porcos (nu la meciurile de fotbal dar la tot ceea ce ramane)


  3. Teo Says:

    @Anonim

    Da? Bine, atunci reformulez: toate doamnele şi domnişoarele să....
    ;))


  4. Arlyio Says:

    =))=))=)) Tare asta! Deci tre` sa-i multumesc Domnului ca sunt baiat. :X „Ignora boii“ =))


  5. Anonim Says:

    Draga Teo,

    cateodata cand simti asa inlocuieste "trebuie sa.." cu "vreau" sau "imi place sa.." astfel poti transforma calvarul in bucurie..:)


  6. Anonim Says:

    te doare la cosoroboc...


  7. turcu ala Says:

    frumos scrisuare ,frumos gandur,frumos poze.


  8. murat Says:

    turcu ala adica = murat :)


  9. Alex Says:

    O sa sesizez Comisia Nationala pentru Apararea Drepturilor Barbatului. Postarea asta are tenta androfoba (exista cuvantul asta?!). Daca o sa continuam pe calea aceasta sunt sigur ca in curand vom ajunge la adevarate vanatori de barbati organizate pe strazile patriei de commando-uri de femei tipand si injurand ca la usa cortului si aruncand cu sticle goale de bere dupa barbati care alearga pe aparatele din sala de aerobic.
    Stop violentei !


  10. Teo Says:

    "tentă androfobă"?
    e doar o situaţie de fapt! :D


  11. Alex Says:
    Acest comentariu a fost eliminat de autor.

  12. Alex Says:

    Bine Teo, fie cum spui tu ... insa crezi ca e chiar asa usor sa porti rezervorul de bere (aka burdihanul) peste tot pe caldurile astea ? :-)
    In plus noi facem toate cele enumerate de tine doar ca sa ne omoram timpul asteptandu-va sa va intoarceti de la shopping ..
    Offf, cat mai suferim si noi barbatii !


  13. Alex Says:
    Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

toateBlogurile.ro