Pe stradă

Ea şi el merg de mână pe stradă.
E după-amiază, e cald şi nu prea îţi vine să faci nimic. Ei se plimbă liniştiţi, fără să iasă în vreun fel în evidenţă.
Nici eleganţi, nici zdrenţuroşi, sunt doi tineri obişnuiţi. Ea poartă o cămaşă subţire, fustiţă şi o pereche de sandale frumuşele, iar păru-i lung se lasă ridicat de pe umeri ori de câte ori vântul adie leneş.
El are o cămaşă de in şi pantaloni crem, iar în picioare sandale romane.
Ea are ochi mari şi pare destul de veselă. El e puţin mai încruntat, dar poate îl deranjează razele soarelui.
Lipsa traficului şi a zgomotului pe stradă mă lasă să prind o frântură din discuţia lor. Vorbesc despre cadourile pentru un sărbătorit.
Dintr-o dată, un zgomot oribil distruge armonia asta banală. Un zgomot cunoscut, dar care provoacă repulsie chiar înainte de a fi conştientizat ca atare.
El, "domnul", tocmai şi-a curăţat gura şi gâtul, scuipând cu putere o flegmă. Instantaneu mi s-a întors stomacul pe dos. Doar mie.
Ea îl ţine în continuare de mână. Discuţia merge mai departe ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat.
Doar eu şi, poate, asfaltul avem un sentiment de frustrare faţă de asemenea acte de bădărănie şi îi urăm necioplitului "să-ţi stea în gât". Lui şi tuturor celor care fac la fel!
6 Responses
  1. Anonim Says:

    de foarte multe ori stai si te gandesti cand vezi cate un "cuplu" : ba ce naiba are fata asta in cap de sta cu un meltean ca asta?!?


  2. Anonim Says:

    lasa ca si invers e valabil....


  3. Teo Says:

    De acord cu ambele comentarii de mai sus.


  4. Anonim Says:

    si noi suntem de acord cu tine Teo si cu blogul tau, chiar acum am vrut sa scriu un post la faza cu masina, e incredibil, nu am mai vazut asa ceva, sunt curios daca si functioneaza :)


  5. Teo Says:

    Sincer, nu am văzut maşina circulând, dar bănuiesc că se deplasează deoarece nu e tot timpul în respectiva parcare. Sau poate stăpânul o împinge din parcare în parcare..... :))


  6. Anonim Says:

    :)))))))))


toateBlogurile.ro