Hoţ pursânge



Cele două poze par identice? Chiar sunt, în proporţie de 95%! Şi nu sunt numai simple poze; de fapt sunt site-uri.
Prima imagine arată site-ul original, site-ul Radio Star, realizat de firmă specializată, de oameni care-şi câştigă pâinea în mod cinstit prin munca lor.
Imaginea a doua este "realizarea" unui individ fără principii, care a furat în cel mai bădăran mod cu putinţă site-ul Radio Star. Pe ici şi colo a înlocuit numele radioului, iar apoi a postat site-ul pe un server.
Meniul site-ului, culorile, conţinutul subpaginilor şi al articolelor - ACELEAŞI!!!!
Da, incredibil!
Văzând bătaia de joc, firma producătoare l-a contactat pe deţinătorul serverului, i-a explicat cum stă treaba iar imediat site-ul furat a fost blocat. Ce-a făcut românaşul nostru - proprietar fără drepturi? Simplu: a mutat site-ul pe alt server. Culmea tupeului? După o zi a revenit pe primul server, cu acelaşi site, că doar muşchiul lui poate.
După adânci căutări, individul a putut fi contactat şi a promis că se potoleşte. Vom trăi şi vom vedea, că doar (parafrazându-l pe Badea) trăim în România şi asta... ne omoară încet-încet!
1 Response
  1. Anonim Says:

    Poate ca si cel care v-a facut voua site-ul a luat la randul lui un Template de undeva...e foaarte probabil.

    La fel cum firma care a facut site-uri comunelor din jurul fagarasului au avut atata nesimtire incat sa foloseasca template-uri identice.


toateBlogurile.ro