Pachetul de biscuiţi

O tânără aştepta avionul în sala de îmbarcare a unui mare aeroport. Pentru că trebuia să stea multe ore, îşi cumpără o carte şi un pachet cu biscuiţi şi se aşeză într-un fotoliu ca să citească. Lângă fotoliul unde era pachetul de biscuiţi se afla şi un domn care îşi deschise o revistă şi începu să citească.

Când femeia a luat primul biscuite, bărbatul a luat şi el unul. Femeia s-a simțit iritată, dar nu a spus nimic. S-a gândit numai: “Cât tupeu! Dacă aş fi fost nervoasă, l-aş fi lovit pentru îndrăzneală!”
Pentru fiecare biscuite pe care îl lua ea, bărbatul lua şi el unul. Asta o înfuria, dar nu vroia să provoace o scenă. Când a mai rămas numai un biscuite s-a gândit: “Ce o să facă nesimțitul ăsta acum?”.
Bărbatul, luând ultimul biscuite, îl împărţi în două şi îi dădu ei jumătate.
Ah! Era prea mult! Femeia era foarte nervoasă! Îşi luă rapid cartea, lucrurile şi se îndreptă ca o furtună spre locul de îmbarcare.

Când se aşeză la locul ei în avion, îşi luă poșeta să-şi caute ochelarii şi… spre surpriza ei, pachetul ei de biscuiţi era acolo, neatins şi nedeschis.
I se făcu foarte rușine! Îşi dădu seama că a greșit! A uitat că biscuiţii ei erau în poşetă.

Bărbatul împărţise biscuiţii cu ea fără ură sau răutate în timp ce ea era nervoasă, gândind că a împărţit biscuiţii cu el. Acum însă nu mai era nicio șansă de a explica sau de a-şi cere scuze.

………………….....................................................................................

Există 4 lucruri pe care nu le putem recupera:

Piatra - după ce e aruncată!
Cuvântul - după ce e spus!
Ocazia - după ce e pierdută!
Timpul - după trecerea lui!
(sursa: e-mail)
2 Responses
  1. madi Says:

    Cat de frumos :X asa e, exista lucruri pe care nu le putem recupera si din aceasta cauza trebuie sa fim precauti ! Mi-au placut multe dintre postarile tale, felicitari !



toateBlogurile.ro