Gummi, gummi?

Cartofii pe care-i cumpăram din piaţă sau de la supermarket sunt stropiţi cu substanţe chimice o dată pe săptămână de când răsar până sunt culeşi.
Şi celelalte legumele se fac frumoase cu "ajutor" chimic.

Merele frumoase de pe tarabe au în spate cel puţin 17 stropiri.
Nici celelalte fructe nu fac excepţie.

Pâinea, carnea, brânza şi produsele derivate colcăie de aditivi, coloranţi şi celebrele E-uri ca să fie mai atrăgătoare şi mai rezistente în timp. Cum altfel ar avea perioade de valabilitate de 2-3-4-5 luni?!


Sănătos, nu?

Şi ca tortul să aibă şi o cireaşă, vine Financiarul cu un articol pe măsură. Nu că aş fi crezut că guma de mestecat este foarte bună, dar nici că ar fi cea mai toxică dintr-un supermarket şi la fel de nocivă pentru organism precum ţigările. Se pare însă că aşa stau lucrurile.

Financiarul - Este guma de mestecat cea mai toxică substanţă dintr-un supermarket?
toateBlogurile.ro