Orice

Orice defecțiune sufletească poate fi reparată - strigă duhovnicul;

orice anvelopă poate fi făcută să nu mai răsufle - spuse vulcanizatorul;

orice ogor bătut de grindină poate fi reînsămânţat - spuse fermierul;

pot face din orice cel puțin un ce - spuse decis recondiţionerul;

vacile sunt un bun teren de investiție - spuse bancherul veterinar

și toți, în afara de primul, aveau perfectă dreptate.

(Lucian Avramescu)

Cel mai tare din parcare!

Wikipedia:    Eu ştiu totul!

Google:        Eu am de toate!

Facebook:    Eu ştiu pe toată lumea!

Internet:      Fără mine nu aveţi valoare!

Electrica:     Serios?

(sursa: căpătat pe Mess)

Spionaj online

Mare, dar mare-mare dreptate a avut cine-a zis că cel mai facil spionaj este cel online, în special prin rețelele sociale (Facebook, Twitter, Hi5, LinkedIn, etc.).
Mai tot deţinătorul de vreun cont pune poze, cu nemiluita chiar, dă din casă tot, de bunăvoie, spune ce face - unde merge, cu cine, cum e, cum nu e, etc.
Nu-ţi rămâne decât să dai un click şi poţi afla...

Aşa şi eu.
Pentru că tot nu ştiam prea multe lucruri despre două persoane cu care colaborez în ultima perioadă, am dat un search pe Google şi Facebook. Şi... le-am găsit. Poze, detalii despre carieră, etc.
E adevărat că şi internetul suportă multe şi oricine poate scrie orice, dar ideea e că poţi afla multe despre cineva dacă ştii să cauţi.
Apropo, caută-ţi şi tu numele pe internet; s-ar putea să ai surprize mari.

Reacţii

Cunoaştem cu toţii Halloween-ul. Buuun. Copiii americanii obişnuiesc ca în seara de Halloween să mearga la colindă prin vecini ca să strângă bomboane. Fiecare adună dulciuri în funcţie de noroc şi vecini (darnici sau ba). Plăcerea cea mai mare vine abia după Halloween, când sunt devorate dulciurile...

Ce s-a gândit însă un realizator de emisiuni TV? Ia hai să-i chinuim puţin pe copii, să vedem cum reacţionează. Aşa că le-a propus părinţilor să le spună copiiilor că le-au mâncat toate bomboanele strânse de Halloween şi să filmeze reacţiile copiilor!
Îţi dai seama că mulţi părinţi au muşcat propunerea şi au filmat reacţiile celor mici:

Happy, happy, happy

Asta da zi! În timp ce unii se întreabă mai în glumă, mai în serios (!),  ce va fi la ora 11:11 astăzi, 11.11.2011, eu mă simt super-norocoasă.
MI-AM GĂSIT CHEILE!!!!! (rătăcite acu' vreo 3 zile!). Cheile de acasă, de la birou, toate cheile - în total 11 bucăţi!!!

11 chei rătăcite, găsite în 11.11.2011. Tare sau nu? :))

Aşa-i la noi!


În urmă cu vreo jumătate de an îl lăudam pe un vecin de pe stradă pentru iniţiativa lui de a vopsi bordurile.
Dar gata cu laudele, că doar e vorba de români şi conaţionali, nu?

Ce să vezi acum pe stradă? Iaca un depozit de gunoaie a răsărit pe trotuar şi şosea, 'mulţumită' unor vecini... deosebiţi - toţi ghidaţi de aceleaşi idei la fel de deosebite: ce are dacă nu e coş de gunoi? Lăsăm mizeriile aici, să le cureţe alţii. Lasă că vine Primăria sau Salco să facă curăţenie. Da' ce mă interesează pe mine cum arată strada, că doar n-o am pe nume?! Eu mi-am făcut curat la mine, restul nu mă interesează.
....

Impresionant

Mulţi oameni şi multe lucruri pot fi impresionante. Descoperirile, reuşitele, natura, curajul, răbdarea, înţelepciunea, voinţa...
Ultimele 3 se regăsesc şi în cazul celor doi bătrânei pe care i-am reîntâlnit de curând.
Familia nu iese cu nimic în evidenţă la prima vedere. Tanti pare harnică şi la locul ei, nenea - un bătrânel care nu se lasă învins de ani şi vremuri.
Dar cei doi impresionează fără tăgadă datorită unei reuşite (poate nu e cel mai potrivit cuvânt): au împlinit 64 DE ANI DE CĂSNICIE! 64 de ani împreună, la bine şi la greu....

Undeva în Transilvania

Transilvania e pitorească. Atât de pitorească încât te uiţi şi nu-ţi vine să crezi! Oare cum se locuieşte în casa asta?

Pomul e strâmb, dar casa e... dezastru, uită-te şi tu:



Dacă treci pe strada Principală din satul Calbor, judeţul Braşov, n-ai cum să ratezi aşa ceva!

Ce are săptămâna asta?

Că timpul se contractă - ştim cu toţii şi simţim tot mai des; că avem tot mai multe de făcut şi nu prea apucăm să le facem - şi asta o simţim tot mai des.
Fugim de ici-colo cu probleme mici-mărişoare-foarte mari.
Bun, dar ce-i cu săptămâna asta?

Parcă a înnebunit lupul mai tare decât de obicei. De luni începând, toată lumea e iritată şi irascibilă. Nervii sunt la ordinea zilei, planurile date peste cap şi parcă nimic nu iese.
Luni - aşa, marţi - la fel, miercuri - tot pe acolo. Azi e joi şi lumea încă se ceartă, sprâncenele sunt încruntate iar părul pe spate tot zbârlit e...
Motivul???? Poate e scris în stele...

Uită-te şi tu în jur. Nu ţi se pare că toţi sunt mai nervoşi decât de obicei? Nu eşti şi tu?
toateBlogurile.ro